(Lyrics) Lindita – Botë

Albanian version

Jemi pranë, dhe larg
Po më ngel në fyt çdo fjalë
Unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Sa vështirë për ne me falë

Ahhhh, sëmundje që shërim nuk ka
Ahhhh, ndjej se zemra po më ndal

Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
S’mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
Jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
Ohhhh

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Jo më s’mund të duroj, do të doja t’jem më e fortë

T’jemi bashkë ne më të fortë
Ohhhh
T’jemi bashkë ne më të fortë
Ohhhh, ohhhh, ohhh

Jooooooo (Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë)
Oooooooo (Jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë)

Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë
(x2)

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

0 thoughts on “(Lyrics) Lindita – Botë”